Hvor skal jeg starte hvis jeg vil i gang ned at male?

Det kan være en sand jungle at finde rundt i hvis man gerne vil i gang med at male og skabe sin egen kunst. Derfor har jeg lavet et par guides der kan hjælpe dig lidt på vej - naturligvis inden for min genre. Nemlig PopArt. PopArt er en styret og konkret proces som er super nem at komme i gang med, hvis man er totalt nybegynder. Derudover er det super sjovt når man kan det, da det giver uanede muligheder fremover.


Hvilke materialer skal jeg bruge for at komme i gang.

I denne guide, som er et online mini kursus, viser jeg dig præcis hvad det kræver for, at du kan komme i gang med at skabe din egen super fede PopArt kunst. Hvilke materialer og hvilken teknik du skal bruge for at starte op med at skabe din egen fantastiske kunst.

Ja tak! Jeg vil gerne have mini kurset.

Tag det perfekte billede til redigering og optegning.

Når man skal male personlige portrætter skal man redigere sit billede om til en !sort skygge" som man så projekterer op og maler. Her viser jeg dig hvad du skal være opmærksom på, når du skal tage de bedste og mest redigeringsvenlige billeder af dine børn og eller børnebørn.

Ja tak! Jeg vil gerne have E-bogen

Sådan laver du en lydredigering i Word.

Når man vil male et Pop Art maleri, er der mange elementer der skal være på plads. Ikke mindst det billede man ønsker at redigere. Her har jeg lavet en lille lyn guide på video til dig i hvordan du nemt lige kan redigere dit billede om, hvis du ellers har taget et godt belyst billede. Guiden oven over denne viser dig præcis hvordan du kan gøre det.

Ja tak! Jeg vil gerne se videoen