Malekursus Weekend Sjælland/Aalborg/Roskilde/Silkeborg

Malekursus weekend i Sakskøbing på Lolland. Til dig der trænger til fordybelse og selvforkælelse...

Dette er et malekursus til dig der gerne vil lære at male med akrylmaling. Til dig som  trænger til at slippe væk fra hverdagen? Har du lyst til en malekursus weekend med totalt råhygge, god mad og ren fordybelse. Et weekend malekursus hvor du bare kan få lov til at være dig selv og fordybe dig i Pop Art og skabe fed kunst? Lege med akrylmaling i alle de lækreste farver, som man kun kan blive glad i låget af? Trænger du til at få lov til at male igennem og hygge dig til du segner? Så er dette weekend malekursus lige det du søger.

Vi sørger for alt. Overnatning, mad, materialer og god undervisning som lærer dig de fedeste teknikker, således at du efter endt malekursus kan gå hjem og selv skabe de mest fantastiske malerier du kan blære dig med overfor familie og venner.

Det er præcis det jeg har ledt efter - vis mig mere...
 

Malekursus weekend getaway - hvad og hvordan

Forkælelse og fordybelse

Vi glemmer ofte at forkæle os selv. Derfor har jeg skruet en super lækker malekursus weekend sammen til dig, der er klar til en god omgang kunst, råhygge, godt selskab, grin og hygge. Naturligvis alt sammen i Pop Art'ens navn.

Overnatning og aftenhygge

Kom afsted hjemmefra og få en hel weekend for dig selv. Giv slip på hverdagen og pak weekendtasken, til et weekend malekursus fuld af hygge og afslapning på din præmis. Overnatning og mulighed for at male til langt ud på natten.

Mad, drikke og materialer

Du skal ikke tænke på noget andet end at hygge og fordybe dig, og male en masse fed Pop Art. Alle materialer er til din rådighed (2 gode lærreder inkluderet). Du skal derfor bare møde op, tjekke ind, og slå dig løs og råhygge dig i godt selskab med ligesindede.

Er du klar på et weekend malekursus med selvforkælelse og ren fordybelse?

På dette Pop Art weekend malekursus "getaway" skal vi arbejde og lege med:

 • opbygning af baggrunde, lag på lag. Vi skaber dybde og mikser flotte farver sammen på lærredet. Laver flotte effekter med diverse hjælpemidler.
 • Lege med stencils og dybde. Vi skaber den 3 dimensionelle effekt, samt fede effekter og skygger.
 • Male dine redigerede billeder over på lærredet, så du kan skabe personlige malerier. 
 • Arbejde med flere lærreder på en gang. Du kan forvente at gå hjem med mindst 2 fede Pop Art malerier.
 • Spise lækker mad andre har lavet til os. Kurset afholdes i den lokale frokost cafe hvor Diana sørger for os hele weekenden - vi skal ikke røre en finger selv. Vi skal male og hygge - ikke stå i køkkenet - Hun sørger også for kage til kaffen.
 • Eksperimentere med materialerne og få dem i spil - leg, leg og atter leg.
Malekursus Weekend Sjælland/Aalborg/Roskilde/Silkeborg
Malekursus Weekend Sjælland/Aalborg/Roskilde/Silkeborg
Malekursus Weekend Sjælland/Aalborg/Roskilde/Silkeborg

 

 

 

Jeg er så klar til en weekend med fordybelse og selvforkælelse

Køb weekend getaway nu

Alt dette får du:

Masser af værdi - også efter kurset er slut

16 timers undervisning. Konkret og styret. Her skal du ikke male den farve du føler i maven - du får opskriften på HVORDAN du gør (Værdi 2995 kr)

 • Alle materialer - 3 gode lærreder, alt den maling du skal bruge samt pensler, svampe og brug af stencils m.m (Værdi 520 kr)
 • Mad, mellemmåltider, kaffe og te (Værdi 650 kr)
 • Overnatning i dobbelt værelse - med anden kursist. Du kan komme fredag hvis du kommer langvejs fra (værdi 550 kr )
 • Klubhuset. Jeg slipper dig ikke efter endt kursus - du får nemlig et helt års medlemskab i PopArtskolens klubhus. Her kan du sparre med mig og få input og ideer til dine værker fra andre medlemmer, Du får også adgang til et hav af motiver til optegning, samt en bunke "skær selv stencils" du nemt kan printe og skære ud, som du også lærer på kurset (Værdi 500 kr)
 • Online redigerings kursus. Du får adgang til mit online redigerings kursus, så du fremover kan redigere billeder selv. I kurset lærer du at redigere de lidt mere besværlige billeder, så du kan bruge dem i dine malerier fremover (Værdi 597 kr)
 • Mulighed for at arbejde videre om aftenen og fordybe dig til du ser dobbelt og ikke orker mere :-)

Værdi i alt 5812 kr - SPAR 2317,00 kr

Pris inkl alt KUN 3495 kr.

Køb kurset nu og vær sikker på at få en plads - sidste kursus var udsolgt på under en uge