Skraveret engel med livlig farverig baggrund

Det glæder mig at kunne præsentere dig for dette kursus som viser dig hvordan du bygger en fantastisk og livlig baggrund op, fyldt med dejlige farver og fantastisk dybde.

Her bliver der leget med materialerne i det tempo du selv har lyst til og der sættes frække og smukke farver sammen i spændende kontrast.

Et kursus til dig der gerne vil være lidt anderledes i udtrykket.

 

 

Køb kurset

Alle PopArtskolens kurser leveres med det samme du har købt kurset og du kan derfor kaste dig ud i dine drømme projekter med det samme. Kurserne kan du se igen og igen og de er dine for evigt...

For kun 597 kr kan du lære at lave tern i baggrunden (eller andre mønstre), få dem ind og ligge "bagved", skabe dybde og liv. Vi snakker om hvordan du kan sætte mange farver sammen uden at skabe kaos og du lærer mine teknikker til at arbejde farverne flot sammen med glidende overgange.

Stencils er sjove og giver hurtige resultater - du kan lege med dem på flere måder og jeg viser dig nogle stykker. Vi snakker komplementærfarver og hvordan du kan arbejde med dem uden at skab børnehave brune farver.

Motivoptegning kan foregå på flere måder. Her viser jeg dig hvordan du kan rydde op i baggrunden og skravere dit motiv op for et anderledes udtryk - du kan især bruge det i portrætter hvor du ønsker at lave skygger.

Tekst på maleri. Få dit budskab frem. Jeg giver dig også her en række ideer til hvad og hvordan du kan gøre dit maleri personligt.

 

Opbygning af baggrund

At skabe en baggrund med dybde i, kræver at man kan få ting ind og ligge bag hinanden og arbejde i lag på lag. Jeg viser dig hvordan og giver dig en masse fede fif til hvordan du kan skabe lag på lag effekten i trin-for-trin undervisning.

Dybde, effekt og liv

For at gøre et maleri spændende, skal der ske noget spændende på lærredet. Her viser jeg dig forskellige fede effekter og vi snakker blandt andet om farver og komplementærfarver.

Vi arbejder videre i lag på lag..

Skravering af motiv

I stedet for at male op på traditionel måde, med sort hovedmotiv. Lærer jeg dig her hvordan du kan skabe skygger og liv ved at skravere dit motiv op i stedet for - det giver et anderledes udtryk og er sjovt at arbejde med.