Redigering af billeder

Et online kursus til dig der gerne vil kunne redigere dine billeder selv, så du har friheden til altid at kunne vælge det motiv du har lyst til at male. Om det er dine børn, børnebørn, din mand eller hans Harley.

Online redigerings kursus

Vil du gerne male malerier af dine børn, børnebørn, et idol du har eller måske forevige dit bryllups billede? Så er der ingen vej udenom - du skal lære at redigere selv.

Til at starte med får du min E-bog om at tage det perfekte billede du nemt kan redigere (billeder med illustrationer gør den nem at "læse" og forstå.

Mange tror fejlagtigt at det er møgsvært og kræver en masse teknisk snilde og viden. Det gør det ikke og jeg viser dig præcis med skærmoptagelser hvordan du gør - fra A-Z.

På mit store online kursus lover jeg folk 1:1 undervisning hvis de ikke kan finde ud af det - ikke en eneste har bedt om det endnu. Det tager jeg som et tegn på at jeg har fået forklaret det korrekt og vist alt du skal vide for at kunne redigere dine billeder selv. 

Køb kurset nu

Redigering af billeder

Når du vil male Pop Art er det ret vigtigt at du selv kan redigere dine billeder som du vil male op på dit lærrede.

Du kan altid søge på emner online og finde billeder du kan bruge.Men hvis du lærer at gøre det selv, åbner det helt nye døre for dig.

Så kan du tage billeder af dine kære, redigere dem og male dem. Det er den bedste gave man kan få.

Afrensning af baggrunden

Før du kan vuredere om dit billede overhovedet er egnet til at redigere, er det en god ide at fjerne baggrunden da den er meget mere forstyrrende end man lige skulle tro.

Når først du mestre den teknik, som jeg lærer dig i nemme trin-for-trin steps i dette kursus, så kan du meget bedre vurdere dit redigerede billede når du sidder og arbejder med det.

Brudstykker fra billeder

 Jeg ser ofte noget i et billede eller en tegning, som jeg synes er fedt. Det kan være et citat eller andet. Jeg tager så det brudstykke ud af kontekst og bruger det i mit maleri.

Det viser jeg dig i dette kursus hvordan du kan gøre.

Det giver dig muligheden for ikke hele tiden selv at skulle finde på.

Lag på lag

Hvis du har et billede der ikke lader sig redigere i første hug, kan du tage brudstykker og bygge det op, lag på lag.

PÅ den måde kan du samle det til en helhed. Her kræver det lige at du holder tungen lige i munden men jeg lærer dig et par nemme genveje så det bliver meget nemmere for dig.

Skrifttyper fra nettet

Der er en fantasillion forskellige skrifttyper at finde på nettet og du kan nemt hente dem, pakke dem ud og installere dem, enten på Mac eller PC.

Jeg viser dig hvor simpelt og hurtigt det er at gøre det, så kan få lige præcis den skrifttype der passer til dit projekt og din smag.

Program til redigering

Jeg bruger Photoshop Elements. Det er en mini udgave af den store PS som er overkill i den her forbindelse. 

Før i tdien kunne man redigere gratis men i dag koster de funktioner vi skal bruge penge. Jeg viser dig gratis program i 30 dage, samt hvordan du installerer det og sætter det nemt op. 

Er du klar til at tage skeen i egen hånd?

Og få friheden til at male præcis hvad du har lyst til? Så er det her det kursus du mangler.

Jeg er klar

Alle PopArtskolens kurser leveres med det samme du har købt kurset og du kan derfor kaste dig ud i dine drømme projekter med det samme. Kurserne kan du se igen og igen og de er dine for evigt...

For kun 597 kr modtager du E-bogen (tag det perfekte billede til redigering". 

Derudover lærer jeg dig at lyn redigere i PIXLR, som er et gratis online program. Jeg viser dig hvor og hvordan du kan downloade photoshop elements i en gratis udgave (trial 30 dage), Så skal du have de rigtige indstillinger i programmet. Jeg laver en gennemgang af E-bogen. Jeg lærer dig at rydde op i baggrunden på dit billede og fjerne forstyrrelser. Så skal der bygges lag op hvor vi henter elementer i dit billede, hvis ikke det sidder lige i skabet første gang.

BONUS MATERIALE:  Som noget ekstra her jeg tilføjet 3 optagelser hvor jeg viser dig hvordan du kan sætte dine egne tekster op, hive brudstykker ud af billeder, finde tekster online og hive dem ud af kontekst, samt hvordan du trækker et element ud af et billede du gerne vil bruge i dit maleri.

Ekstra BONUS materiele: Lær at sætte 3 personer sammen på et billede til optegning. 7 NYE spændende lektioner der giver dig mulighed for at sætte f.eks dine børn sammen på et billede, taget fra 3 forskellige billeder.

Efter endt kursus vil du være i stand til selv at redigere dine billeder. Det giver dig friheden til at male præcis det du vil.

Kurset varer kun lidt over en halv time, så det er ikke meget langt og tung, men kort, præcist og lige på. Det du har brug for...

Materiale liste

Computer med internet adgang. Photoshop elements (jeg linker dig til gratis prøve af programmet), billeder du vil redigere.