Stencil kursus

Til dig der vil have friheden til selv at vælge dine motiver.

Online stencil kursus

Ønsker du friheden til at vælge dine motiver selv? Og er du træt af at betale formuer for stencils? Det behøver du ikke længere - bare lav dem selv :-)

Her viser jeg dig hvordan du gør og så kan du lave præcis de stencils du ønsker fremover.

Det kræver ikke meget at lave dine egne stencils - alting kan købes i boghandlere. Har du en printer, noget papir, en kniv og en skæremåtte, så er du allerede kørende.

Jeg giver dig ideerne og viser dig hvordan du sætter det hele op så det hænger sammen. Derudover får du en masse fede ideer til hvordan du kan bruge dem, lave fede effekter og en masse andet sjovt...

Køb kurset

Opsætning af alfabeter

Lav dine egne alfabetstencils - også med "umulige" skrifttyper.

Du kan lave mønster stencils, bogstaver, citater og kontur stencils. Det er faktisk meget sjovt og afslappende at lave - nærmest meditativt.

Udskæring af stencils

Ja! Der er sandsynlighed for ømme fingre, men så må du tage det i etaper

. De stencils du bruger tid på at skære ud nu, kan du stadig have glæde af om 10 år. Jeg har alfabeter jeg stadig har glæde af her 10 år efter jeg skar dem.

Leg med dine stencils

Du kan meget mere med dine stencils end du tror.

De er et fantastisk værktøj og du behøver ikke "kun" at bruge dem til at duppe igennem - der er et hav af muligheder.

Reparation af stencils

Nogle gange er der nogle meget fine overgange som holder stencils sammen. De kan finde på at knække hvis man er lidt for hård ved dem. Smid dem ikke ud - reparerer dem. Så er de så gode som nye og du kan få endnu mere glæde ud af dem.

 

Leg med stencils

Når først du har lavet forarbejdet og skåret så mange stencils at dine fingre er ømme, så er det tid til at lege med dem og eksperimenterer :-)

Jeg viser dig en række muligheder som du selv kan videreudvikle på.

 

Andre ideer med stencils

En stencil kan meget andet end bare at blive duppet igennem.

I kurset her viser jeg dig flere eksempler på hvad du også kan bruge dem til så du kan skabe endnu flere sjove effekter i dinemalerier.

 

Er du frisk på at lave dine egne stencils og få friheden til selv at vælge

Lav dine egne alfabeter, citater, navne, mønstre og meget andet. Med dette kursus får du nu en række nye værktøjer som du kan bruge på nye sjove måder i dine malerier - stencils er sjov og leg og jeg elsker dem.

Lad os komme i gang...

Jeg er SÅ klar - send mig videre

Alle PopArtskolens kurser leveres med det samme du har købt kurset og du kan derfor kaste dig ud i dine drømme projekter med det samme. Kurserne kan du se igen og igen og de er dine for evigt...

For kun 297 kr modtager du 3 moduler og 16 lektioner du kan gå på opdagelse i som indeholder emnerne:

Opsætning i Word, klargøring af stencils, opsætning af forskellige skrifttyper, sådan får du dine stencils til at hænge sammen, sjove effekter med stencils, sådan reparere du dine stencils, vend dine bogstav stencils den rigtige vej, find billeder på nettet, Skær dine emner ud, leg med dine hjemmelavede stencils. flere ideer til gratis stencils fra nettet, leg med bogstav stencils, ommere (sådan genbruger du dine "fejl").

Materiale liste

Computer med tekstbehandlingsprogram (her bruger vi word), Papir, gerne 120 gram med coated overflade (kan købes i de fleste boghandlere), skære kniv, skæremåtte. Evt skære maskine til individuelle bogstaver (ikke et krav)