Pop Art kursus for begyndere

Køb online kursusforløbet som tager dig fra begynder til øvet.

Køb kurset allerede i dag

Eller snup min gratis video guide

Som viser dig hvor nemt det faktisk er at komme i gang med at male dine egne fantastiske værker og hvor lidt det kræver - den er lige her

På Pop Art for begyndere får du:

 • 9 timers video undervisning - 5 spændende moduler 

 • Hele teknikken bag 4 forskellige malerier (fra A-Z)

 • Masser af inspiration og hjælp til hvordan du kommer godt i gang

 • Sparring med din underviser via lukket Facebook gruppe

 • Samvær med og inspiration fra andre og tidligere elever

 • 12 måneders medlemskab i Pop Art skolens klubhus (lukket FB gruppe for tidligere kursister)

 • Udfordringer der rykker dig videre 

 • Masser af materiale du kan starte med

Læs flere detaljer om kurset længere nede......

Ekspert undervisning i øjenhøjde

Din underviser har malet Pop Art siden 2006, undervist over 1000 personer i egne udviklede teknikker der virker HVER gang. Undervisningen leveres i korte "let spiselige" videofilm, som er nemme at forstå, implementere og få resultater med, med det samme.

 

Det lyder totalt fedt

Send mig videre til tilmeldingen tak :-)

Kurset Pop Art for begyndere indeholder

5 spændende moduler, som tager udgangspunkt i 3 forskellige malerier og de teknikker der ligger bag. Teknikker der præcist viser dig hvad og hvordan og som tager dig fra begynder til øvet og giver dig de kompetencer der skal til, for at tage din kunst til et højere niveau.

Opbygning af baggrunde

Opbygning af fede baggrunde - 3 forskellige. Du lærer at arbejde med dybde og lag på lag og skabe den hurtige, nemme og vilde baggrund. Du opnår stor viden omkring hvad der er muligt og hvordan du kommer fra det tomme lærred til et super fedt maleri. 

Farvevalg og farvekoder

Farvevalg og farvesammensætning - Du lærer at sætte farverne sammen så de "klæder" hinanden. Du lærer hvordan du kan lave flotte overgange mellem dine farver og hvordan du kan "redde" og rydde op i din baggrund hvis den er blevet for "rodet".

Billedredigering

Jeg giver dig det fulde overblik og trin-for-trin guide i hvordan du kan redigere dit billede om til et billede du kan tegne op på dit lærred. Du lærer at bruge de relevante værktøjer så du fremover har friheden til at vælge det motiv du ønsker at male

Projektering og optegning

Du får et indblik i hvad forskellen er på en IT projektor og en overhead samt hvad de hver især er gode til. Du lærer forskellige måder at tegne og male op på, så du har flere muligheder for at skabe unikke og personlige malerier fremover.

Inspiration og muligheder

Du bliver proppet med inspiration og ideer til hvordan du selv kan skabe din egen kunst. Om dit mål er at lave personlige gaver til familien, sælge og tjene penge eller selv lave kurser? Jeg lærer dig en masse fede bissetricks som tager dig til nye højder.

Feedback og vedligehold

Jeg slipper dig ikke efter endt kursus. Du er med i PopArtskolens klubhus, hvor du altid kan spørge om råd og vejledning, både fra mig, din underviser samt de andre elever og tidligere elever. Her kan du få både inspiration og feedback på dine malerier.

Kom i gang med din egen fantastiske kunst allerede i dag...

Mød din underviser 

Mit navn er Mille Maj Egbo. Jeg har levet af at inspirere og undervise andre siden 2009.

Jeg har selv udstillet og solgt gennem forskellige gallerier. Men da glæden ved at give det jeg kan videre var større end glæden ved at sælge et maleri var, besluttede jeg i 2009 at lave PopArtskolen.dk

 I 2013 åbnede jeg forretning i Frederikssund hvor jeg både underviste i PopArt maleri og møbelmaling. I 2017 lukkede jeg den fysiske butik og flyttede på landet - her er jeg endnu.

Da efterspørgslen på online PopArt kurser er vokset gennem årene, og da jeg igennem mange år har lavet inspirationsvideoer, har jeg nu besluttet  at gå "all in".

Jeg glæder mig til at undervise dig :-)

 

Bonus til dig der er kursist

Som kursist på Pop Art for begyndere giver jeg først slip på dig, når du er kommet helt i mål med det du lærer på kurset.

Pop Art skolens klubhus

Du er ikke alene efter endt kursus. I Pop Art skolens klubhus har du mulighed for at dele dine malerier og projekter med de andre medlemmer. Du får altså fremover adgang til sparring med andre, og du kan i klubhuset hente en masse inspirationsmateriale, så du ikke løber tør for ideer.

Sparing 1:1

Erfaring har vist mig at mange frygter selve redigeringen, da de ikke har teknisk snilde  - jeg lærer dig det du har brug for. Det er vigtigt for mig som underviser, at mine workshop kursister, får succes med deres malerier. Derfor tilbyder jeg ene undervisning, hvis behovet opstår. Undervisningen optages, så du kan se det igen og igen. 

Se hvad tidligere kursister siger

Alle mine kursister har mulighed for at skrive en anmeldelse på popartskolens facebook side og der er bred enighed om niveauet i undervisningen/kurset.

Du lærer teknikkerne bag disse 3 fede PopArt malerier (+ et mere i bonus materialet)

Jeg lærer dig alle mine bisse tricks og teknikkerne bag disse 3 malerier (plus et mere i bonus materialet). Du får alle værktøjerne og jeg lærer dig alt fra A-Z - ingen hemmeligheder her. Nem og let tilgængelig video undervisning hele vejen fra det tomme lærred, til de færdige malerier. Din succes er min succes... Se bort fra om du kan lide de 3 malerier. For når du mestre teknikkerne bag dem, åbner der sig en ny verden med friheden til at skabe de billeder DU synes er fede.

Praktisk information

Pop Art for begyndere foregår online og er altid tilgængeligt.

 • Det hele foregår online, så du har altid adgang og kurset er dit til evig tid. Du kan se det igen og igen når og hvor det passer dig.
 • Med det samme du tilmelder dig, får du direkte adgang til dit kursus område.
 • kurset er et selvstudie som du kan tage i dit eget tempo og altid med mulighed for sparring i Facebook gruppen.
 • På popartskolen.dk har du login oppe i højre hjørne, med adgang til alt dit kursus materiale, samt alt bonus materialet (som du kan læse mere om herunder)
 • Al undervisning er i korte videoer som viser dig fra A-Z hvordan du gør. Nemt at følge og afprøve med det samme. Du kan pause og spole frem og tilbage så meget du har brug for. Og du kan se det igen og igen.
 • Materialer - du skal bruge maling, lærreder, pensler, svampe, stencil (eller lineal) og en projektor eller overhead (dem kan man finde alle steder, meget billigt efterhånden)
 • I alt materialet er der ca 9 timers video i 5 opdelte og overskuelige moduler, samt en masse bonus materiale.
 • Der opdateres jævnligt med nyt materiale i klubhuset :-)

Kom i gang med din egen fantastiske kunst allerede i dag...

SÅ dygtig kan du også blive når du deltager på pop art for begyndere

Disse malerier er alle lavet af førstegangs kursister, som ikke havde malet før.

Sådan har popart ændret mit liv

Jeg brugte oceaner af tid på at søge information - fandt den aldrig og opfandt derfor selv den dybe tallerken. Nu giver jeg det hele videre til dig.

PopArt for begyndere vil ikke blot få dig i gang med at male en masse fede malerier, det vil også give dig glæde. Glæde ved at skabe, få succes og opnå hurtige resultater.

Jeg opfandt PopArtskolen fordi jeg selv var træt af, den gang jeg startede med at male, at jeg ikke kunne finde noget der var konkret og styret og som gav mig følelsen af at blive "holdt lidt i hånden" og hjulpet derhen hvor jeg skulle hen, for at turde springe ud selv. Jeg tog blandt andet et kursus hvor min underviser sagde jeg skulle "lytte til" hvad mit lærred havde at sige til mig!

Jeg lagde øret ind til det og sagde; det siger ikke en skid! Gider du så hjælpe mig nu....Jeg stod helt af og gad ikke deltage på resten af kurset.

Sådan en underviser bliver jeg aldrig, det kan du være tryg ved. Jeg guider dig og sørger for du kommer bedst muligt i gang og at du kommer i mål med din kunst.

Jeg har i de 11 år jeg har undervist live, fundet en opskrift der virker HVER gang - den får du nu glæde af på denne fantastiske online kursus.

Gør noget nu

Undersøgelser viser, at kreative mennesker udløser flere endorfiner. Det hormon vi bliver glade af. Så hold ikke dig selv tilbage. Det er ALDRIG for sent at leve drømmene ud eller lære nyt.

BONUS MATERIALE

Når du tilmelder dig Pop Art for begyndere får du en masse bonus materiale med, som giver dig endnu mere "know how" og fede teknikker til sjov og leg.

 • Stencils - lær at lave dine egne stencils, nemt og gratis. Det giver dig frihed og mange flere muligheder for selv at vælge hvad du vil have på dine malerier.
 • Små info film omkring opbygning af maleri, lærreder med mere.
 • Baggrunde, mange forskellige måder at lave super fede baggrunde på.
 • Engle maleri - alt materiale til maleriet følger med.
 • Struktur pasta. Lær at lave struktur i baggrunden og skabe en 3d effekt.
 • Grafitti tags - jeg lærer dig hvordan du laver de fede grafitti tags.

Spørgsmål?

Du kan ringe på 28568021 eller sende en mail på: [email protected]

Tilfredshedsgaranti.

Jeg har 100% tilfredshedsgaranti på mit kursus. Er du ikke tilfreds får du dine penge retur.

Pris for Pop Art for begyndere 

2997 kr.

Køb kurset nu

FAQ - Har du spørgsmål?

Ja for f.....får jeg lyst til at skrive. Men man må jo ikke bande. JA! Det er absolut pengene værd. Den viden og de "skills" du lærer og udvikler på kurset, kan du nemt bruge i dit professionelle virke, skrive på CV'et som en ekstra kompetence. Du kan nemt lave dine egne små workshops og du kan male på bestilling for folk og tjene penge på det også. Så ja, du kan nemt tjene din investering hjem igen, mange mange gange.

Alle skal have lov at lære PopArt - det er min filosofi, da det er så genialt og skaber så meget glæde og så mange muligheder. Derfor har jeg valgt, at lave en betalingsplan hvor du kan betale det over 4 gange. Så kan du komme i gang med det samme og nå at male og sælge billeder inden du skal betale næste afdrag - fantastisk ikk!?!

Når du køber kurset, er det dit til evigt eje, så der er som sådan ikke en udløbsdato på det. Du har adgang til Pop Art skolens klubhus i 12 måneder når du køber kurset, men du kan efterfølgende købe dig adgang i længere tid hvis du ønsker det. Kurset kan du tage når og hvor det passer dig - det er som sagt dit for evigt.

Med mit kursus er der kun en måde du kan undgå at opnå resultater på og det er ved ikke at male og følge mine videoer. Du kan simpelthen ikke undgå at komme videre med din kunst.

Det er ikke noget problem, da alt ligger i kursusområdet som du får adgang til med det samme du har tilmeldt dig. 

Kurset er dit til evig eje og du kan se det når og hvor det passer dig. 

Jamen! Så er det da på høje tid, at du giver dig selv den fantastiske mulighed det er at kunne sidde derhjemme og være "på" når du har tid og lyst. 

Online kurser bliver heldigvis mere og mere almindelige og accepterede i Danmark. Jeg har selv taget en del online kurser og jeg ville ikke undvære det for noget i verden. F.eks har jeg taget et online kursus i at lave online kurser - derfor du sidder og læser dette lige nu :-) Og så har jeg taget et kursus i at få dette website op at køre.

Jeg er ikke afhængig af, at rejse land og rige rundt, eller endda til udlandet, hvor mine "guruer" bor, for at kunne suge deres fantastiske viden til mig - jeg kan gøre det, for et beskedent beløb, i mit eget tempo og i min egen tid - jeg skal ikke engang spørge om lov til at gå ud og spise, gå på potten eller tage en morfar når hovedet bliver fyldt op og jeg bliver træt. Det er simpelthen Win/Win - derudover kan du se dit materiale igen og igen og igen og igen og.....det er dit til evig tid.

Close

50% Complete

Tilmeld mig nyhedsbrevet.