Snup min gratis video guide

Hvad kræver det at komme i gang med at male Pop Art? Nysgerrig? Min gratis Video guide her viser dig præcis hvad du skal bruge. Derefter modtager du i øvrigt en række spændende mails med inspiration til hvad og hvordan du kommer i gang, samt materiale liste.

Pop Art malekursus for begyndere

Er mit største online malekursus - en slags "masterclass, hvor du får det hele" med, i dit eget tempo.

På Pop Art for begyndere sætter du selv tempoet. Du har adgang til 6 spændende moduler med 140 lektioner du kan fråde i.

Pris 2997,- kan betales i 3 rater .

 

Læs mere...

Stencil kursus 

Spar penge og få friheden til selv at vælge præcis hvordan dine bogstaver, mønstre og baggrunde skal se ud på dine malerier. Jeg lærer dig at lave dem selv, bruge dem og sætte dem op i word og meget andet spændende.

Læs mere...

Redigerings kursus 

Lær alt om redigering af dit billede så du har friheden til selv at vælge hvad du vil male hvor og hvornår. Når du selv kan redigere har du langt større frihed i dine Pop Art malerier, både nu og i fremtiden. Det gir frihed til selv at vælge motiv

Læs mere...

Baggrunde 

Baggrunde er den sjoveste del.. Man kan bygge baggrunde op på mange fede måder. I dette kursus giver jeg dig flere forskellige måder at gøre det på så du kan komme i gang på det "skræmmende" hvide lærred.

Læs mere...

Skraveret motiv

I dette kursus lærer du alt fra tern helt inde i baggrunden, til farvesammensætning, stencilering og effekter i baggrunden samt brug af komplementærfarver og skravering af motivet. En anderledes måde at male dit hovedmotiv på.

Læs mere...

Simpelt maleri

Med dette kursus lærer jeg dig hvordan du kan lave super simple og alligevel meget udtryksfulde malerier. Vi bygger en baggrund op, tegner motiv op og sætter en fed tekst i baggrunden. Det åbner helt nye muligheder uden det store besvær.

Læs mere...

The "Amarican" style

I dette super sprøde kursus leverer jeg opskriften på hvordan du skaber den fedeste "amerikanske" baggrund. Med kun få midler kan du skabe de sprødeste baggrunde i alle farver og med de sprødeste idol billeder på - eller måske et af dig selv :-)

Læs mere...
Lyst til at arbejde med mig live?

Deltag på et af mine weekend getaways eller en af mine workshops

Læs mere...