Opbygning af baggrunde

Til dig der gerne vil skabe smukke farvestrålende baggrunde med dybde og liv...

Køb kurset nu

Dybde og liv i baggrunden

Jo mere du arbejder med din baggrund, jo mere spændende bliver den naturligvis. I nogle tilfælde kan en super enkelt baggrund være lige så interessant som en gennemarbejdet baggrund, med mange lag og effekter.

I dette kursus viser jeg dig lidt af hvert.:

  1. Tern i baggrunden. 
  2. Amerikaner striber
  3. Fræk baggrund med løbere m.m
  4. Kom i gang på det "skræmmende" hvide lærrede
  5. "Disko" striber - 3 forskellige måder

 

Køb kurset

Amerikaner baggrund

I dette kursus på 3 lektioner lærer jeg dig at lave en super flot og rustik "Amerikaner" baggrund som du kan bruge i mange forskellige sammenhæng.

Tern i baggrunden

De populære tern i baggrunden som skaber en fantastisk dybde i dit maleri. Jeg lærer dig at lave dem på flere forskellige måder, gøre dem rustikke og "slidte samt få dem ind i baggrunden.

Fræk baggrund

I dette kursus lærer du at opbygge en super flot baggrund. Jeg viser dig hvordan du kan arbejde dine farver flot ind i hinanden med flydende overgange, løbere og andre flotte effekter.

Nem baggrund

Nogle gange kan det hvide lærred være en udfordring at komme i gang med. Her tænker jeg ud af boksen og gør det hele lidt anderledes - en super flot baggrund du nemt kan lave.

Disko striber

Eller hvad vi nu skal kalde dem. De kan bruges som bagrund med super fed effekt. Jeg viser dig 3 forskellige måder at lave dem på, som giver hvert sit udtryk.

Opbygning og farver

I disse fem forskellige moduler lærer du mange forskellige teknikker som giver dig et rigtig godt udgangspunkt når du gerne vil i gang med at male og ikke rigtigt kan komme i gang.

Så er du klar til at komme i gang med Pop Art?

Så er kurset her et super godt udgangspunkt som hjælper dig rigtig godt i gang på dit lærred. Du skal ikke bruge mange remedier. 

Lineal, bobleplast, maling, grydesvamp, vandforstøver, køkkenrulle og malertape vil få dig igang :-)

Så kan du altid supplere hen ad vejen....

Jeg er klar - send mig videre

Alle PopArtskolens kurser leveres med det samme du har købt kurset og du kan derfor kaste dig ud i dine drømme projekter med det samme. Kurserne kan du se igen og igen og de er dine for evigt...

For kun 497 kr modtager du 5 moduler med i alt 27 lektioner du kan fråde i dig :)

Jeg glæder mig til at se dig derinde :-)